ארוחת שאריות פתיתים או פסטה

ארוחת שאריות פתיתים או פסטה

נשארו פתיתים מאתמול? נשארה פסטה מיותמת? פתרון נפלא לניצול שאריות פסטה או אורז

למצרכים:

פתיתים מבושלים (לפחות 2 כוסות)

1/4 כרוב לבן פרוס

2 בצל לבן פרוס דק

1/2 פלפל אדום

סלסלת פטריות שמפניון

2 גזרים חתוכים לג’וליאנים (גפרורים)

4 שיני שום פרוסות

1/2 בקבוק רוטב פאד תאי (תמיד יש לי בארון לשעת הצורך)

3 כפות שמן לטיגון

להכנה:

במחבת גדולה לחמם שמן, להוסיף בצל ולטגן עד שקיפות. להוסיף את השום ולערבב. להוסיף את הירקות תוך כדי ערבוב והקפצה של 2 דקות בין הוספת ירק אחד לשני. להתחיל מהגזר, לאחר מכן הפלפל, הכרוב ולבסוף הפטריות. לערבב הכל ולהוסיף את הפתיתים.

לשפוך מעל הכל את הרוטב ולערבב היטב. להגיש חם.

*** ניתן לשלב במתכון חזה עוף חתוך לרצועות ולטגן אותו לפני הבצל, להוציא לצלחת נפרדת ולהוסיף אותו בסוף יחד עם הפתיתים.