בורקס פילו תרד-גבינה

בורקס פילו תרד-גבינה

קיץ, חם, דיאטה,בוקר, פינוק, הכל נכון. כל אלה גם יחד הביאו אותי לאפות את המאפה המטריף הזה!!!

1 חב' עלי פילו מופשרים

400 גרם עלי תרד צעיר (בדר"כ מגיעים שטופים)

500 גרם גבינה בולגרית מפוררת

100 גרם גבינת פרמזן מגורדת

שמן זית/תרסיס שמן

להכנה:

  • לערבב בקערה עלי תרד (כך כמו שהם), פרמזן וגבינה בולגרית.
  • להניח עלה על משטח עבודה, לשמן בשמת זית בעזרת מברשת או לרסס בספריי שמן. לשים מעל עוד עלה וגם אותו לשמן
  • להניח מעל מילוי ברבע הקרוב אלינו.

  • לגלגל לרולדה מהודקת.
  • להעביר לתבנית עגולה ולעשות צורת שבלול גדולה.
  • לשמן או לרסס מעל שמן.
  • לאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כחצי שעה או עד שיזהיב.