ירקות ירוקים מוקפצים עם דג מושט

מנה של דג לאחרי החג! מנה בריאה, דלת קלוריות וטעימה במיוחד. כזו שלא תרגישו מקופחים גם כשהחלטתם "ללכת על בריא" אחרי החג.

למצרכים: 2 פילטים של דג מושג 2 שיני שום פרוסות 2 בצלים ירוקים פרוסים חצי שומר פרוס דק חבילת תרד בייבי ברוקולי קטן חלוט וחתוך לפרחים 20 תרמילי שעועית ירוקה חלוטה חבילה של אפונת שלג חלוטה צ'ילי אדום פרוס – לפי מידת חריפות מועדפת 1/2 לימון סחוט מלח פלפל שחור גרוס שמן זית

להכנה:
1. לחמם מחבת/ווק עם 4 כפות שמן זית.
2. לשים את הפילטים על צד העור בשמן החם, להמליח ולפלפל ולטגן עד הזהבה. להפוך לצד השני לעוד דקה בער. להוציא ולהעביר לצלחת.
2. להוסיף למחבת עם השמן שום פרוס ולטגן מעט. להוסיף בצל ירוק פרוס, לטגן מעט. להוסיף פרוסות שומר לטגן יחד. להוסיף את השעועית הירוקה, הברוקולי, הצ'ילי הפרוס, לערבב ולהקפיץ עוד 2-3 ד'.
להוסיף את התרד בייבי, לערבב. להוסיף את אפונת השלג.
3. לפזר מעל מיץ לימון לערבב ולהוסיף חתיכות של פילה דג (ללא העור).
4. לפזר מעל שקדים פרוסים קלויים ולהגיש!

ללינק הדגמה לסרטון הכנה, לחץ כאן!!!!!!!!!!!!!!