ספינג' – כל הסודות להכנה!

ספינג' – כל הסודות להכנה!

כל אחד יכול להכין ספינג'. בלי יותר מדי התעסקות ובלי להסתבך. כל הסודות להכנת הספינג' המושלם! את המתכון הכנתי ביחד עם ריקי ארז, חברה – אחות שהראתה לי את כל הסודות שאמא שלה הביאה ממרוקו. אני אוהבת מאוד את המתכון הזה כי הספינג' לא יוצא ספוג בשמן. תנסו ותבינו על מה אני מדברת.

למצרכים:

לבצק:

1 ק"ג קמח

1 שקית שמרית (50 גרם)

5 כפות סוכר

1 כף מלח

כ- 800 סמ"ק מים

לטיגון:

שמן עמוק

לפיזור:

סוכר או אבקת סוכר

להכנה:

לשים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את כל מצרכי הבצק. לעבד רק עד איחוד וממש עוד מעט אחרי (נראה כמו בסרטון המצורף).

לכסות ולהתפיח עד הכפלת הנפח.

לחמם שמן בסוטאז' או כל סיר רחב עם תחתית עבה או כפולה.

לשמן את הידיים (הבצק דביק) וליצור עיגולים עם חור באמצע.

לשים בשמן החם, כשמזהיב להפוך. לשים לב שהשמן לא חם מדי על מנת שהטיגון מיטבי.

להעביר את הספינג' לנייר סופג, לגלגל בסוכר או לפזר אבקת סוכר ולהגיש.

הכי טעים לאכול כשזה חמים.

סרטון הדגמה להכנת המתכון: