ספירלות ממולאות כל טוב

ספירלות ממולאות כל טוב

בצק נפלא ויצירתיות אינסופית הופכים את מאפי הספירלות למושלמות. כל אחד מתאים את את טעמו האישי למאפה.

מצרכים לבצק:

1 ק”ג קמח עם שמרים (או 1 ק”ג קמח + 2.5 כפות שמרים יבשים)

1 כפית מלח

2 כפות סוכר

40 סמ”ק שמן זית (כ- 4 כפות)

400-450 סמ”ק מים פושרים

המצרכים למילוי (אופציות):

מילוי גבינה עם בצל ירוק

1 גבינת טוב טעם

1/2 קוביית גבינה בולגרית

בצל ירוק גדול חתוך לפרוסות דקות

1 כפית מלח (או לפי הטעם)

מילוי בצל רוקפור:

1 בצל אדום קצוץ

שמן זית

50 גרם רוקפור (לפורר ביד)

מילוי עגבניות מוצרלה:

100 גרם מוצרלה מגורדת

עלים מגבעול של בזיליקום

רוטב עגבניות

 לפיזור מעל:

שמן זית

גרעיני דלעת/זרעי פשתן, פרג, שומשום, בצל קצוץ, מלח גס, אורגנו יבש

להכנה:

1. לשים את כל חומרי הבצק בקערת מיקסר עם וו לישה ולעבד את הבצק למשך 5 דקות. להניח במקום חמים עד שיכפיל את נפחו.

2. להניח את הבצק על משטח מקומח ולחלק אותו ל-4.

3. לרדד בעזרת מערוך כל חלק לצורה צרה ומאורכת

2014-05-26 18.25.50

4. לפזר את המילוי באופן הבא:

מילוי בצל רוקפור: לפזר בצל קצוץ, עליו לטפטף שמן זית ולפזר חתיכות רוקפור

2014-05-26 18.20.36

מילוי גבינה ובצל ירוק: לערבב את כל הרכיבים היטב. לעשות מהמילוי נקניק ארוך ולהניח על הבצק בצד הקרוב אלינו

2014-05-26 18.23.56

מילוי עגבניות מוצרלה: למרוח רוטב עגבניות, לפזר מוצרלה ועלי בזיליקום

2014-05-26 18.28.44

לגלגל כל חלק לצורה של ספירלה כאשר בכל פעם את הקצה הסופי לשים מתחת לספירלה.

2014-05-26 18.45.57

2014-05-26 18.46.24

2014-05-26 18.46.32

למרוח כל ספירלה בשמן זית בעזרת מברשת ולפזר מעל תוספת שאתם בוחרים. לאפות את הספירלות חצי שעה בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.