עוגיות חמאה עם ריבה

עוגיות חמאה עם ריבה

אין אחד שלבו לא יימס למראה העוגיות הללו. לחלק מהאנשים זה מזכיר ילדות, לחלק השני רגעים יפים ולחלק הנוסף סתם עושה נעים בבטן. קחו לכם חצי שעה של הכנה ויש לכם את העוגיות הכי טעימות שיש! הבטחה!!!

למצרכים:

200 גרם חמאה

100 גרם סוכר

1 ביצה

90 גרם שקדים טחונים דק

210 גרם קמח

תמצית ווניל איכותית

למלית:

ריבת תות שדה חלקה

לבזיקה מעל:

אבקת סוכר

להכנה:

  1. במיקסר עם וו גיטרה לשים את החמאה, הסוכר והביצה. לעבד עד שאין גושי חמאה.
  2.  להוסיף את הקמח, אבקת השקדים והווניל ולעבד עד קבלת בצק אחיד.
  3. להניח במקרר לשעתיים.
  4. לרדד על משטח מקומח לבצק בעובי של 3 מ"מ. לקרוץ פרחים ופרחים עם חור במספר זהה.
  5. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שמזהיבות.
  6. לצנן ולמלא בריבה. לבזוק אבקת סוכר ולהגיש.