עוגת תפוזים חורפית

עוגת תפוזים חורפית

עוגה תפוזים חורפית, עסיסית, רכה ונימוחה במיוחד. השילוב עם הקוקוס הופך אותה להרמוניה של טעמים, ריחות וגשם. תכינו כוס תה, תפרסו חתיכת עוגת ו…תתפנקו 🙂

למצרכים:
6 ביצים
1.5 כוסות סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס שמן
2.5 כוסות קמח + 1 שקית אבקת אפייה
100 גרם קוקוס
גרידה מתפוז אחד
להכנה:
1. להקציף 5 דקות ביצים עם סוכר.
2. להוסיף שמן ולהקציף יחד עוד 2 דקות.
3. לערבב קמח, אבקת אפייה וקוקוס.
4. להוסיף לבלילה המוקצפת קמח ומיץ תפוזים לסירוגין בתנועות קיפול. להוסיף את הגרידת תפוז.
5. להעביר לתבנית אפיה משומנת.
6. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 30-35 דקות.
7. לפדר באבקת סוכר.
בתאבון