למצרכים:

1 גזר חתוך לקוביות

1 זוקיני/קישוא חתוך לקוביות

חצי בצל חתוך לקוביות

1 פלפל אדום חתוך לקוביות

4 שיני שום פרוסים

1 ק”ג חלקי עוף – לפי בחירה (אני שמתי כנפיים)

שמן זית

כורכום

מלח

תבלין גריל עוף

2 כוסות ארוז

4 כוסות מים רותחים

להכנה:

לשים את כל הירקות בפיירקס/בתבנית. לשים מעליהם את האורז, לערבב להוסיף 1 כף מלח, 1 כפית כורכום, רבע כוס (חד פעמית) שמן זית. לערבב הכל מעל לצקת את המים ושוב לערבב.

לשים את העוף בקערה, לשים עליו 2 כפות תבלין גריל עוף ושליש כוס שמן זית, לעסות אות והיטב ולהניח מעל האורז.

לכסות את התבנית בנייר כסף ולשים בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות לשעה. להוציא את נייר הכסף ולהשאיר בתנור לעוד חצי שעה. והרי לכם ארוחה מלאה בתבנית שלי לקח 7 דקות בדיוק להכין..

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן