למצרכים:
200 גרם קמח
קורט מלח
40 גרם חמאה מומסת
חצי ליטר חלב
4 ביצים
למלית:
300 גרם תרד חלוט (אפשר להשתמש במדליונים)
1 קופסת ריקוטה
מלח – לפי הטעם
להקרמה:
1/2 קופסת שמנת מתוקה
מלח
4 כפות פרמזן
*** רצוי לשמן את התבנית בשמן זית

להכנה:

לערבב את הקמח עם המלח. להוסיף את החמאה והחלב. לערבב בעזרת מטרפה עד שלא יהיו גושים של קמח.

להעביר את הבלילה דרך מסננת.

לחמם מחבת. אם היא עם ציפוי אין צורך לשמן אותה. (לא להיבהל, בהרבה מקרים הבלינצ'ס הראשון לא משתחרר מהמחבת, זה קורה כשהמחבת לא חמה מספיק). להעביר בעזרת מצקת מידה של בלילה למחבת ולטגן עד שהשוליים נפרדים מהמחבת. לאחר מכן להפוך לצד השני ולהמשיך כך עם כל הכמות.

לערבב בקערה את התרד, הריקוטה והמלח ולמלא את עלי הבלינצ'ס.

להניח אותם אחד ליד השני בתבנית משומנת בשמן זית.

לערבב בקערה את השמנת והמלח ולשפוך על הבלינצ'ס. לפזר מעל פרמזן.

לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 25 דקות.

הצטרפו אליי לסרטון ונכין ביחד את הבלינצ'ס המושלם:

 

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן