המצרכים לעוגה:

3 ביצים

100 גרם סוכר

150 גרם חמאה

200 גרם קמח

1 שקית אבקת אפיה

1 ממרח גבינה שוקולד ואגוזים (יש לטרה)

100 גרם שוקולד מריר

תמצית וניל

לציפוי:

80 מ”ל שמנת מתוקה 38%

100 גרם שוקולד חלב

לקרם:

1 שמנת מתוקה 38%

1 אריזה ממרח גבינה שוקולד ואגוזים (יש לטרה)

לקישוט:

דובדבנים

אגוזי לוז קלויים

ברס (אגוזי לוז מסוכרים קצוצים)

להכנה:

  1. להמיס את החמאה במיקרוגל
  2. לערבב את הביצים עם הסוכר בעזרת מטרפה (או מיקסר) כשתי דקות.
  3. להוסיף את החמאה לביצים והסוכר ולערבב היטב.
  4. להוסיף את הקמח ואבקת האפיה ושוב לערבב היטב.
  5. להוסיף לעיסה את השוקולד המריר ואת ממרח מוו. לערבב הכל יחד עד שהעיסה תהיה אחידה.
  6. לשמן תבנית עגולה עם חור בתרסיס שמן, להעביר פנימה את העיסה ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לחצי שעה.
  7. כשהעוגה יוצאת מהתנור (בעודה חמה) להפוך אותה על צלחת הגשה. לקרר אותה היטב.
  8. להכין את ציפוי השוקולד: להמיס במיקרו את השוקולד והשמנת עד שיימסו לערבב עד שיתאחדו.
  9. בעזרת כפית, לשים את הציפוי על העוגה. לקרר.
  10. להכנת הקרם: בקערת המיקסר לשים את השמנת והגבינה ולהקציף יחד עד שתהיה קצפת עמידה לזילוף. (כשלוש-ארבע דקות)
  11. בעזרת שק זילוף עם צנתר, לזלף עיגולים מסביב, עליהם לפזר אגוזי לוז ומסביב ברס. למלא את החור בדובדבנים ויש לכם עוגה חגיגית, טעימה ומרשימה

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן