לירקות:

1 זוקיני פרוס למקלות

2 גזרים פרוסים למקלות

1 בצל גדול פרוס

1/4 כרובית מפורקת לפרחים קטנים

1 פלפל חתוך לרצועות

סלסלת פטריות פרוסות

4 כפות שמן זית

לרוטב:

2 כפות חמאת בוטנים (רצוי עם דבש)

2 כפות רוטב צ’ילי

2 כפות סילאן

2 כפות רוטב סויה

2 שיני שום כתושות

1/2 כוס מים רותחים

50 גרם בוטנים מקולפים וגרוסים

50 גרם בוטנים – לקישוט המנה

להכנה:

1. לחמם שמן במחבת.

2. להוסיף את הבצל ולטגן עד שקיפות. להוסיף את השום ולטגן עוד 2 דקות.

3. להוסיף את הירקות לפי הסדר הבא כשביניהם לטגן כל ירק כ- 3 דקות: גזר, כרובית, פלפל, זוקיני, פטריות.

4. לערבב את כל חומרי הרוטב בקערה ולשפוך על הירקות ולטגן יחד תוך כדי ערבוב עוד 2-3 דקות.

5. לכתוש בוטנים ולפזר מעל – לקישוט.

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן