להכנה:

מכינים עוגת תפוזים חורפית ומשאירים שליש ממנה לטובת הסברינה.

אופים אותה בחום של 180 מעלות למשך 20-25 דקות.

לאחר צינון העוגה, עושים בה חורים בעזרת שיפוד.

מכינים סירופ:

1 כוס מיץ תפוזים סחוט

100 גרם סוכר

1 כף תמצית רום

מערבבים ושמים דקה במיקרו עד שהסירופ יימס.

שופכים על העוגה.

להכנת הקצפת:

2 חבילות שמנת מתוקה

4 כפות סוכר

להקציף עד שתהיה קצפת יציבה ולשים על העוגה.

לשים דובדבנים ו…להגיש 🙂

סרטון להכנת המתכון:

 

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן