ספירלה איטלקית עם תרד ופסטו

לבצק:

1 ק”ג קמח

.2.5 כפות שמרים יבשים

 2 ביצים

3  כפות סוכר

1  כף מלח

 6 כפות שמן זית

כ- 700 סמ”ק מים

למילוי:

חבילת תרד (400 גרם)

כ- 3/4 כוס פסטו (למריחה על הבצק)

150 גרם גבינת פרמזן מגורדת

1 חב’ לבבות ארטישוק חתוכים לארבע

להכנה:

בקערת המיקסר, להניח את כל חומרי הבצק וללוש בעזרת וו לישה למשך 5 דקות. להניח את הבצק במקום חמים להתפחה עד הכפלת הנפח (כשעה).

בעזרת מערוך, על משטח מקומח, לפתוח את הבצק לצורה מלבנית כשהבצק יהיה בעובי של 1 ס”מ.

14117897_10208506425232958_3714428675859094421_nלמרוח את הבצק ברוטב פסטו, עליו לפזר את התרד, את לבבות הארטישוק ומעל גבינת פרמזן.

לגלגל את הבצק לרולדה ולסגור אותה היטב.

14192105_10208506424952951_7311446509291262621_n

 לשמן תבנית אפיה בעזרת שמן זית, להניח בפנים את הרולדה ולהניח אותה להתפחה – כשעה.

14248771_10208554892684614_761295220_n

למרוח את המאפה בחלב ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ- חצי שעה-40 דקות או עד שהמאפה מזהיב.

 להפוך את המאפה על צלחת ו…….וואו! איזה דבר יפה!!!

14184445_10208506423992927_1295128420461026398_n

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן