פאדג' שוקולד חגיגי

לפאדג' : 
300 גרם שוקולד מריר
150 גרם חמאה
6 ביצים
100 גרם סוכר
3 כפות חלב
1 כף קקאו
50 גרם שקדים טחונים (במג’ימיקס)
2 כפות קורנפלור

לקרם:
1/2 שמנת מתוקה
2 שוקולד לבן
1 שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כף סוכר
פירות לפי בחירה – כמה שיותר צבעוני – יותר יפה! קובו, אננס טרי, שסק, תות שדה, פשטל שחור ועוד…

להכנה:
1. לשים את השוקולד והחמאה בקערה ולהמיס אותם במיקרו. לערבב יחד עד איחוד.
2. בקערת מיקסר עם וו הקצפה, להקציף יחד ביצים וסוכר במהירות גבוהה למשך 5 דקות – עד שמתקבלת קציפה אוורירית ובהירה.
3. להוסיף את החלב בקילוח דק תוך כדי ההקצפה (ממש בסיומה).
4. להוסיף לתוך תערובת הביצים את תערובת השוקולד המומס – תוך כדי סיבוב איטי של המיקסר.
5. בקערה נפרדת לערבב קקאו, שקדים טחונים וקורנפלור. להוסיף למיקסר ולערבב רק עד איחוד (לשים לב!!!! שלא יישארו בתחתית המיקסר שאריות של מצרכים שלא עורבבו כראוי)
6. לחמם תנור לחום של 160 מעלות ולשים בתחתיתו כלי עם מים.
7. להעביר לתבנית משומנת ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך 40 דקות או עד שהעוגה יציבה בשוליים, אך עדיין מעט רוטטת במרכז. לא לדאוג אם היא סדוקה – זה בסדר!!!!

לקרם:
1. להמיס שמנת מתוקה ושוקולד לבן במיקרו ולהניח במקרר ל-6 שעות לפחות.
2. לשים בקערת המיקסר את השמנת המתוקה, החלב, הסוכר והאינסטנט פודינג וניל. להקציף לקרם רך. להוסיף את השוקולד הלבן המומס ולהקציף הכל יחד לקצב קשה ויציב.

להרכבת העוגה:
על מנת להרכיב את העוגה, רצוי לקרר את הפאדג’ מספר שעות במקרר. כך הוא יהיה יציב ונוח לעבודה.
להעביר אותו לצלחת הגשה, לשים בחלקו העליון שכבה של קרם (3/4 רבעי מהקרם) ואת הרבע הנותר, להעביר לשק זילוף עם צנתר חלק. לזלף עיגולים מסביב לעוגה ובאמצע לשים פירות חתוכים יפה.

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן