למצרכים:

1 ק"ג תפו"א קטנטנים שטופים, חצויים לשניים

1/3 כוס שמן זית

3 שיני שום קצוצות

1 כף רוזמרין יבש

1 כף מלח

1/2כף צ'ילי יבש

להכנה:

לחמם את השמן זית ולהוסיף את השום והרוזמרין. לטגן יחד עד הזהבה קלה של השום.

לסנן את השמן.

להעביר את תפו"א לקערה, לשפוך מעליהם את שמן המתובל, מלח וצ'ילי. לערבב.

להעביר לתבנית אפיה ולאפות בחום של 200 מעלות למשך שעה.

להפוך את התפו"ד תוך כדי הצלייה.

לינק לסרטון להכנת המתכון:

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן